I maj 2005 viste provinsen Quebec lederskab, da dens lovgivere enstemmigt vedtog at vedtage et forslag imod tilladelsen af, at Sharia Lov anvendes i provinsens retssystem.

Ved forslaget til den historiske vedtagelse i Quebec´s nationalforsamling sagde det muslimske medlem Fatima Houda-Pepin: “Benyttelsen af Sharia i Canada er del af en strategi om at isolere det muslimsk samfund, så det vil underkaste sig en antikveret vision om Islam…Disse krav presses frem af grupper i minoroteten, der bruger Quebec´s Charter of Human Rights and Freedoms til at angribe grundlaget for vore demokratiske institutioner”. Fire måneder senere skulle Ontario´s præmiereminister Dalton McGuinty forbyde anvendelsen af alle religionsbaserede domstole i provinsen, og dermed sætte en stopper for alle håb islamister havde om at skabe et brohoved for Sharia Lov i Nord Amerika.

Nu har Quebec taget et andet modigt skridt for at lukke alle veje for islamister: I et lovforslag, der snart kan blive lov, vil Quebec nægte alle statstjenester, inklusive uddannelse og sundhedspleje der ikke er livsvigtig, til kvinder der bærer niqab og burka. Præmiereminister Jean Charest siger, at loven er målrettet at “trække en streg” for at demonstrere, at kønslighed er en afgørende værdi for Quebec.

Som canadisk muslim er jeg begejstret over denne udvikling, og velkommer redningen af alle canadisk muslimske kvinder, der bliver afpresset, moppet og hjernevasket til at bære beklædning, der hverken har plads i Islam eller det 21 århundrede.

Muslimske kvinder – min kone, mor, søstre, døtre og venner – var dybt forargede over kujonagtige islamister, der bruger deres ansigter og hoveder som islamismens flag. Deres ansiger har aldrig været hadefulde, glædesløse mænds ejendom, der ønsker at henvise kvinder til mørke mobile fængsler. Hvis ansigterne hos muslimske kvinder er en kilde til seksuel spænding for disse mænd, så er det disse mænd, der må lukke øjnene og spærre sig selv inde i permanente fængsler.

Burkaen er ikke blot et stykke klæde: Den er et symbol på islamfascisme og afvisningen af Vesten og dens kærholdte værdier om kønslighed. Den grumme virkelighed er, at burkaen implicit straffer kvinder som en kilde til ondskab, dømmende dem til et liv i isolation væk fra mænds blik.

Det er vigtigt at forstå de mere praktiske årsager til, hvorfor Quebec gør ret i at lytte til stemmen fra liberale og progressive muslimer, der bad om et forbud mod burka. Som nyheder verden over viser, bruger tyve og terrorister burkaen til at omgås checkpoints, skjule sprængstoffer og begå kriminalitet.

Enhver der har prøvet en burka, ved at den giver et minimalt udsyn. Det er svært nok at gå. Ville du ønske at køre på en hovedvej med bilister, vis udsyn er begrænset af et sådan menneskeligt telt.

Læger har påvist, at mangel på vitamin D, der er forbundet med alvorlige sundhedsproblemer, kan forekomme når tildækning af ansigtet blokkerer indkommende sollys.

Til islamisterne og apologeterne der argumenterer, at Canada´s position vedrørende niqab burde baseres på canadiske værdier af ligeværdigt borgerskab, frem for at assimillere franske værdier, vil jeg simpelthen sige: Canadiske værdier er i sig selv baseret på franske og britiske værdier. De faldt ikke ned fra himlen. Derudover; hvis importen af ideer fra Frankrig er så suspekt, så er indsmuglingen af værdier fra stammemonarkier og teokratier i Canada langt værre. Vi vil langt hellere favne Frankrig´s lighed end den institutionaliserede kvindehad og polygami fra Iran og Saudi Arabien.