Du begynder nu at læse en liste på 45 mål, der fandt vej gennem gangene i Capitol tilbage i 1963. Når du læser dette 39 år senere, burde du være chokeret over de begivenheder der har udspillet sig.

Kommunistiske mål (1963) Kongressens arkiv – appendix, side A34-A35, 10 januar, 1963.

1. Amerikansk accept af sameksistens som det eneste alternativ til atomkrig

2. Amerikansk villighed til kapitulation i præference for indledning af atomkrig

3. Udvikel illusionen at total amerikansk afrustning ville være en demonstration af moralsk styrke

4. Tillad fri handel mellem alle nationer uanset kommunistiske forbindelser og uanset om disse emner kunne bruges til krig

5. Forlængelse af langtidslån til Rusland og sovjettiske republikker

6. Yde amerikansk hjælp til alle nationer uanset kommunistisk dominans

7. Anerkendelse af det Røde Kina. Adgang for det Røde Kina i F.N.

8. Etablering af Østtyskland og Vesttyskland som separate stater til trods for Khrushchev´s lovning i 1955 på løsning af det tyske spørgsmål om frie valg under overvågning af F.N.

9. Forlæng konferencerne for afskaffelse af atomare tests, da U.S.A. har lovet at udsætte tests så længe forhandlingerne foregår

10. Tillad alle sovjetstater individuel repræsentation i F.N.

11. Promover F.N. som det eneste håb for menneskeheden. Hvis charteret genskrives, så kræv at det organiseres som en énverdensregering med sine egne uafhængige væbnede kræfter

12. Modstå alle forsøg på at bandlyse Kommunistpartiet

13. Fjern alle loyalitets-eder

14. Fortsæt Ruslands adgang til det amerikanske patentkontor

15. Erober ét eller flere politiske partier i U.S.A.

16. Anvend tekniske afgørelser i domstolene for at svække grundlæggende amerikanske institutioner, ved at påstå at deres aktiviteter krænker borgerrettigheder

17. Få kontrol over skolerne. Brug dem som drivrem for socialisme og temporær kommunistisk propaganda. Blødgør curriculum. Få kontrol over lærernes associationer. Få partilinien i tekstbøgerne.

18. Få kontrol over alle studenteraviser

19. Brug studenteroprør som grobund for offentlige protester mod programmer eller organisationer der er under kommunistisk angreb

20. Infiltrer pressen. Få kontrol over boganmeldelser, redaktionelle tekster og politiske positioner

21. Få kontrol over nøglepositioner i radio, TV og film

22. Fortsæt miskrediteringen af amerikansk kultur ved at degradere alle former for kunstneriske udtryk. Eliminer alle gode skulpturer fra parker og bygninger og erstat dem med formløse, forvredne meningsløse former.

23. Kontroller kunstkritikere og direktører for kunstmuseer. Planlæg promoveringen af grim, afskyvækkende meningsløs kunst.

24. Eliminer alle love der forbyder obskøniteter, ved at kalde det ”censur” og krænkelse af ytringsfrihed og pressefrihed

25. Nedbryd alle kulturelle moralstandarder ved promovering af porno og obskønitet i bøger, magasiner, film, radio og TV.

26. Præsenter homoseksualitet, degenerering og promiskuitet som normalt, naturligt og sundt

27. Infiltrer kirkerne og erstat tilstedeværende religion med ”social” religion. Miskrediter Biblen og understreg behovet for intellektuel modenhed, der ikke behøver en religiøs krykke.

28. Eliminer bøn eller ethvert religiøst udtryk i skolerne på det grundlag, at det krænker princippet om separation af kirke og stat

29. Miskrediter den amerikanske konstitution ved at kalde den utilstrækkelig, gammeldags, ude af trit med moderne behov, en hindring for samarbejde mellem nationer på verdensbasis.

30. Miskrediter fædrene af grundlæggelsen af Amerika. Præsenter dem som selvoptagede aristokrater der ingen bekymring havde for den almindelige mand.

31. Nedgør alle former for amerikansk kultur og modvirk læren om amerikansk historie af den grund, at den kun var en lille del af et stort billede. Giv mere opmærksomhed til russisk historie siden kommunisterne tog over.

32. Understøt enhver socialistisk bevægelse der giver centraliseret kontrol over nogen del af kultur, uddannelse, sociale institutioner, velfærdsprogrammer, mentale sundhedsklinikker og så videre.

33. Eliminer alle love eller procedurer der interfererer med Kommunistpartiets apparat

34. Eliminer komiteen om uamerikanske aktiviteter

35. Miskrediter og eventuelt afmonter FBI

36. Infiltrer og få kontrol over flere fagforeninger

37. Infiltrer og få kontrol over store virksomheder

38. Overfør noget af magten til arrestation fra politiet til sociale institutioner. Behandel alle adfærdsmæssige problemer som psykiske forstyrrelser, der kun kan behandles og forstås af psykiatere

39. Dominer den psykiatriske profession og love om mental sundhed som redskab til at skaffe sig kontrol over de der modsætter sig kommunistiske mål.

40. Miskrediter familien som institution. Opforder til promiskuitet og let skilsmisse.

41. Understreg behovet for at fostre børn væk fra forælderens dårlige indflydelse. Anfør skade, mentale blokeringer og retardering af børn til at undertrykke forældres indflydelse

42. Skab indtrykket af, at vold og revolte er legitime aspekter af den amerikanske tradition. At studerende og interessegrupper burde rejse sig og anvende forenet magt til løsning af økonomiske og sociale problemer.

43. Vælt alle koloniale regeringer før indfødte regeringer er parate til selvstyre

44. Internationaliser Panamakanalen

45. Annuller Connally-reservationen så U.S.A. ikke kan forhindre Verdensdomstolen fra at tage kontrol over nationer og individer.

Fra “The Naked Communist” af Cleon Skousen