”…For at kunne kreere en kosmisk stemme af enighed og harmoni uden fortilfælde kræver den politisk korrekte bevægelse at alle folk, uanset tidligere sociale betingelser accepterer den begyndende verdensorden der vil tilbyde ubegrænset lyksalighed og tilfredshed. For helvede!”
Professor Dr. Skippy ”Houng Lau” Whitmore
Berkeley CA, 1965

Introduktion til Politisk Korrekthed

PK står for Politisk Korrekt. Vi af den politisk korrekte filosofi tror på forøgelsen af tolerance for mangfoldigheden af kulturer, racer, køn, ideologier og alternative livsstile. Politisk Korrekthed er det eneste sociale og moralske verdenssyn. Enhver der er uenig i denne filosofi er fordomsfuld, partisk, sexistisk og snæversynet.

Hvorfor skulle jeg vælge at være Politisk Korrekt?

At være Politisk Korrekt er sjovt. Politisk Korrekthed er ikke bare en attitude, det er en livsstil! Politisk Korrekthed tilbyder tilfredsstillelsen af at vide, man omgør århundreders undertrykkende sociale onder.

Jeg er en hvid mand. Kan jeg alligevel være Politisk Korrekt?

Helt sikkert. Faktisk er de fleste folk på frontlinien af den politiske korrektheds store skæbne hvide mænd. Men husk, som hvid mand må du konstant føle dig skyldig.

Hvorfor?

Hvis du er en hvid mand var dine forfædre ansvarlige for stort set enhver uretfærdighed i verden: slaveri, krig, folkemord og grimme sportsjakker. Dette betyder, at du delvist er skyldig i disse uhyrligheder. Nu er tiden kommet til at udligne uretfærdighederne for de individer hvis forfædre dine forfædre undertrykte.

Hvordan?

Det er ganske enkelt. Do er nødt til at være forsigtig med hvad du siger, hvad du tænker og hvad du gør. Du vil ikke støde nogen.

Du mener at jeg skal vare mig for at støde nogen?

Det er rigtigt. At være i opposition er destruktivt og vil ikke gøre verden til et harmonisk Utopia, som i John Lennon´s Imagine.

Hvordan kan jeg ellers være Politisk Korrekt?

Åh, der er mange måder. Hvorfor købe almindelig is, når man kan købe ”Regnskovs-is med chokoladestykker”? Segrege – ups – separere alt dit affald i forskellige containere: glas, metal, hvidt papir, blåt papir, plastik og så videre. Vær sikker på, at al din make-up ikke er blevet testet på dyr. Prøv at finde mindst tres måder at bruge dit vand; når du tager et bad, så børst samtidigt dine tænder. Lad ikke vandet forsvinde i afløbet, brug det til at vande plænen. Eller endnu bedre, erstat din plæne med en grøntsagshave. Brug ikke aerosol. Og brænd eller tilsmuds for guds skyld ikke vores flag. Husk, som borger i U.S.A. bor du i Gud´s land. Hvis du er heldig nok til at kende din etniske herkomst, så klæd dig derefter! Brug ikke stoffer. Du bør lytte til mindst én af følgende musikere: U2, REM, Sinead O´Connor, Sting eller K.D. Lang.

Chikaner folk der bærer pelsfrakker. Erindre dem om, at uskyldige babysæler blev nådesløst banket. Eller bare råb ”PELS”. Det hader de. Og spis ikke nogensinde kød.

Spis ikke kød? Hvorfor ikke?

Køer er dyr, ligesom mennesker er dyr. Dette betyder at de har rettigheder. Når man spiser kød undertrykker man dyrene!

Så alle drab er slemme?

Nej, ikke altid. Sommetider kan drab retfærdiggøres, ligesom i Den Persiske Golf. Du er nødt til at være i stand til at vide hvornår et dyr har rettigheder, og hvornår det ikke har.

Hvordan ved jeg hvornår et dyr har rettigheder?

Den generelle regel er som følger: Hvis er dyr er sjældent, kønt, stort, nuttet, bepelset, krammeagtigt eller elskeligt, så har det rettigheder. Undersøg følgende liste:

Rettigheder Ingen rettigheder

Køer Kakerlakker

Nuttede kaniner Fluer

Delfiner i tun-net Tun i tun-net

Hvaler Hajer

Røde egern Grå egern

Ugler Skovhuggere

Havnesæler Østers

Wow. Hvad kan jeg ellers gøre for at være Politisk Korrekt

Kram et træ. Hyld hver dags kulturelle forskelligheder, for det er dem der giver vores fantastiske land velsmag. Kom i kontakt med din seksuelle identitet. Undersøg dit køleskab for freon-lækager. Abbonner på National Geographic. Undersøg det for nuttede ikke-vestlige kulturtraditioner og vaner. Efter du har læst det, brug det så som alternativ brændselskilde. Forsøg at bære tøj med X´er på dem, hvis de kun består af naturlige fibre. Men ovenover alt, stil altid spørgsmålstegn ved autoriteter!

Men vent, jeg troede –

Bare tag det roligt, det er ikke vigtigt.

Nå, men jeg er ikke sikker på dette.

Hvis du er usikker på din motivation, så husk: Du har ret. Så enkelt er det. Du som Politisk Korrekt kriger har ret.

Hvordan ved jeg om en handling er politisk ukorrekt?

Godt spørgsmål. Det er vigtigt at vide hvornår nogen siger noget usensitivt, så man kan få den person fjernet fra samfundet. Retningslinierne er som følger:

Er konfrontationen mellem to hvide?

Ja: Den venstreorienterede har ret

Nej: Den hvide person undertrykker den etniske person

Her er en sjov øvelse for dig: Se hvor mange avisartikler du kan lave om til historier om racefordomme. Det er sjovt! Nogle politisk korrekte er så gode, at de kan lave vejrudsigten til at ligne en pamflet fra Ku Klux Klan!

Hvad skal jeg gøre hvis jeg ser nogen gøre noget politisk ukorrekt?

Det afhænger alt sammen af situationen. Hvis du ikke er i en autoritetsposition, så rapporter for guds skyld omgående denne aktivitet til hvem der nu har ansvaret. Hvis din skoleleder, arbejdsgiver eller overordnede er hip til 90´ernes trend, så vil han eller hun tage de nødvendige skridt for at få synderen straffet.

Men er det ikke censur?

Grundloven har aldrig tiltænkt at racisme, sexisme og usensitivitet skal udføres på andre af nogen. Det er ikke det ytringsfrihed handler om. Nogle kalder det censur. Politisk korrekte kalder det ”selektiv” tale. At sige noget negativt om en bestemt race eller et bestemt køn er lige så slemt som eksempelvis at slå dem i ansigtet. Vi kan bare ikke tillade den slags verbale angreb.

Jeg har hørt meget om politisk korrekte ord der skal erstatte ”sort”, ”indianer” og så videre.

Ja, det er en del af den politisk korrekte bevægelse. Ser du, en del af den måde vi tænker om folk på kommer direkte fra de ord vi bruger til at beskrive dem. Tag eksempelvis ”sort”. Hvorfor skal en person dømmes på sin hudfarve?

Du mener at de hellere skal dømmes på indholdet af deres karakter?

Nej, jeg mener at de skal dømmes på hvor deres forfædre kommer fra. Hvis dine oldeforældre kommer fra Afrika, Asien eller noget i den stil, så skal du identificeres på det faktum. Du kan endda søge skolelegater på det grundlag!

Jeg er en blanding af fransk, tysk, engelsk og russisk. Kan jeg få et legat på dette grundlag?

Nej, der er intet legat til nogen af dem. Desværre. Men hvis du er en kvinde, så skulle der være en chance.

Hey, ville en hvid person fra Libyen eller Ægypten teknisk set ikke være en afroamerikaner?

Teknisk set ja, men det er ikke den slags afro-amerikaner vi mener. Vi mener sorte afro-amerikanere. Et andet eksempel: En hvid sydafrikansk indvandrer til Amerika er heller ikke en afro-amerikaner.

Hvordan kan jeg lære at gøre mit sprog mere politisk korrekt?

For mere hjælp se Det Politisk Korrekte Leksikon og slutningen af håndbogen.

Jeg vil gerne have, at mit barn bliver Politisk Korrekt. Hvad kan jeg gøre?

Tja, man kan begynde med at tvangsopmuntre studerende til frivilligt at bruge deres tid på filantropi. Derudover kan man genunderstrege ikke-vestlige perspektiver på historien. Og slutteligt kan man restrukturere test og quizzer så de reflekterer fordomme.

Det forstår jeg ikke.

Jo, måden systemet fungerer på nu er, at man selekterer underrepræsenterede minoriteter der har tendens til at klare sig værre i optagelsesprøver og sænker skolens adgangskrav og giver og tager præferentiel behandling. Dette er uretfærdigt og forkert.

Er det?

Ja. Den ægte Politisk Korrekte måde at gøre det er, at have forskellige beståelsesgrader for forskellige grupper, der lægger point til eller trækker point fra, afhængig af hvem der tager testen. Hvis du er hvid, så har du gennem livet nydt fordel af samfundet. Dette betyder, at du mister ti til femten point for at gøre testen retfærdig overfor alle andre.

Det lyder vel rigtigt.

Der ér rigtigt. Det er det gode ved Poilitisk Korrekthed.

Hvad skal jeg ellers passe på med?

Humor. Politisk Korrekte folk tager alt meget alvorligt. Vi vil ikke acceptere nogen kommentar, spøg, bemærkning eller noget der på nogen måder kunne være et racemæssig eller etnisk angreb.

Enhver racemæssig joke eller jokes der bare antyder kultur eller køn bør udelades. Ja, dette reducerer mest komedierne til sitcoms, men det er en lille pris at betale for social lighed.

Er det alt hvad der er ved den?

Ja. Den Politisk korrekte overbevisning er essentielt en anerkendelse af, at folk er lige i deres forskellighed. Vi glæder os i denne lighed ved at behandle folk forskelligt, baseret på deres lige individualitet. Hop ombord på vognen… vær Politisk Korrekt. Eller du er et intolerant, racistisk sexistisk, usensitivt svin.

Politisk Korrekte Leksikon

Abort: Nær-liv-oplevelse

Alkoholiker: Anti-sober-aktivist

Arbejdsløs: Ufrivillig frihedsejer

Bande: Ungdomsgruppe

Bandit: Moralsk etisk udfordret

Bibliotek: Uddannelsesmæssigt ressourcecenter

Blind: Fotonisk non-receptiv

Blind: Optisk mørkere

Blind: Visuelt udfordret

Bums: Malplaceret boligejer

Bums: Ufrivilligt boligpladseret

Butikstyv: Livsomkostnings-regulerings-specialist

Censur: Selektiv tale

Cowboy: Kvæg – control – officer

Doven: Motivationsmæssigt indisponeret

Dumpe: Opnå ufuldkommenhed

Dværg: Vertikalt udfordret

Døv: Visuelt orienteret
Fattig: Økonomisk marginaliseret

Fattig: Økonomisk uforberedt

Fed: Anderledes vægtet

Fed: Gravitationelt udfordret

Fed: Massemennesker

Fed: Mennesker af substans

Flygtning: Asylsøger

Forkert: Logisk anderledes

Fornærmelse: Følelsesmæssig voldtægt

Fuld af lort: Fækalt fuldkommen

Gammel Gris: Seksuelt fokuseret kronologisk begavet individ

Gammel: Kronologisk begunstiget

Gravid: Parasitmæssigt undertrykt

Grim: Ansigtsmæssigt udfordret

Grim: Kosmetisk anderledes

Grim: Æstetisk udfordret

Grov: Takt-forflygtigelse

Handicappet: Anderledes evnebegavet

Hjemløs: Resident fleksibel

Hjemløs: Terminfri

Hjemløs: Udendørs byresiderende

Husmor: Hjemmeingeniør

Hvid amerikaner: Racemæssigt udfordret

Hørende person: Midlertidigt lydbeevnet

I live: Midlertidigt metabolsk fungerende

Ignorant: Faktafrigjort

Ignorant: Videns-ubesiddende

Immigrant: Nytilkommen

Inkompetent: Anderledes kvalificeret

Inkompetent: Specielt beevnet

Inkompetent: Unikt sagkyndig

Jordskælv: Geologisk korrektion

Jæger: Bambislagter

Jæger: Dyremorder

Jæger: Kødlejemorder

Kannibalisme: Internt artsmåltid

Klods: Kinetisk udfordret

Klodset: Unikt koordineret

Kone: Ulønnet sexslave

Kriminalitetsindeks: Gadeaktivitetsideks

Kriminel: Forbedrelig karakter

Kronologisk sent: Temporært udfordret

Kropslugt: Indiskret odeur

Kujon: Udfordrings-udfordret

Landstryger: Ikkespecificeret bestemmelsessteds-individ

Lig: Permanent statisk post-human masse

Læringsuegnet: Selvfremmanende kognisk fungerende

Menstruation: Cyklisk udfordret

Nørd: Socialt udfordret

Pervers: Seksuelt dysfunktionel

Postmand: Brevbærer

Prostitueret: Sex-omsorgs-forsyner

Psyko-ævl: Konstruktivistisk feministisk psykoterapi

Racist: Genetisk diskriminerende

Rod: Anderledes organiseret

Sindssyge: Mentale eventyrere Skaldet: Kam-fri Skovhugger:

Papirpirat Skovhugger: Træslagter Skraldemand: Sanitetsingeniør

Slum: Økonomisk undertrykkelses-zone Snyde: Akademisk uærlighed

Taber: Andenpladstager

Taber: Unikt mulighedsgivet individ på alternativ karrieresti

Tankpasser: Benzinoverførselstekniker

Tigger: Uafhængig ansøger af private midler

Træ: Oxygen-udvekslings-enhed

Uærlig: Etisk desorienteret

Af Saul Jerushalmy & Rens Zbignieuw X