Af Kammerat Z
Velkommen tilbage folkens. Jeg håber I har haft en god sommer. Og til alle I førsteårsstuderende: slap af; I vil måske have lidt hjemve de første få uger, men omkring Thanksgiving vil I opdage, at Austin virkeligt ER universets centrum. I studerede hårdt nok i gymnasiet til at undgå vo-tech-institutet og banede jeres vej til et virkeligt universitet. Tillykke! Som I gamle studerende ved, så er studiet overhovedet ikke hårdt arbejde: efter festerne, klubarrangementerne og møderne med det modsatte køn, så har I sandsynligvis stadigt lidt tid tilbage til at møde til foredragene. I kan derfor rent faktisk komme i kontakt med professorer. Selvom de ofte er harmløse, så kan de undertiden påvirke din studieoplevelse, for ikke at tale om din uddannelse. Den farligste slags er den der mener, at det at undervise dig i engelsk og historie, ikke er nok. De har besluttet at gå ud over deres pligter, og forsøger at redde dit liv som en slags frynsegode. Det sørgelige er, at nogle af dem, ikke størstedelen, men nogle, mener at I alle sammen er opvokset i et omvendt ondt samfund, og at det er deres opgave at redde jer fra alle de falske ideer og værdier I er blevet lært af jeres forældre, præster, lærere og venner. Denne type professorer er kendte som politisk korrekte.

Grundlæggende kan du kende en Politisk Korrekt professor ved, at når du deltager i undervisning i eksempelvis engelsk litteratur, at professoren så kun taler om marxisme, feminisme, sexisme, racisme, homofobi, hvor slemme vi var i Vietnam, hvor onde firserne var og så videre. I få tilfælde vil disse ikke virke som om de er professorer; de virker mere som fuldtids sociale aktivister, der har dagarbejde med undervisning.

Du vil måske undre dig over, hvad der får den politisk korrekte flok til at engagere sig. Sådan et spørgsmål er interessant ikke bare for de psykologisk interesserede, men også for enhver der prøver at forstå dagens amerikanske samfund. Desværre er der ikke så få højt placerede folk i medier og politik, der deler opfattelse i elementer af den politiske korrektheds verdenssyn, der promoveres af den type professorer vi her taler om. Så for at give dig en ledetråd, har vi efter måneders flittigt arbejde og års observation udviklet følgende guide.
Politisk Korrekthed er en kompleks voksboldt, men vi mener at have fået rimeligt styr på det grundlæggende. Hvis du intet ved om Politiks Korrekthed, så mener vi oprigtigt, at du kan anse dig selv for værende en kompetent amatør, når først du har arbejdet dig gennem følgende. Hold fast på hat og briller og efterlad al sund fornuft udenfor. Du træder nu ind i Hillary Clinton´s verden.

Sensitivitet – Den politisk korrekte term for Politisk Korrekthed

Usensitiv – Den betingelse at afvise eller ikke være politisk korrekt (som denne artikel)

Klassisisme – Den første og mest berømte af mange onde ”ismer”. Den refererer til undertrykkelsen af fattige mennesker udført af rige mennesker. Klasseundertrykkelse betyder i disse dage almindeligvis, at man er imod skatteforøgelse og velfærdsstaten. Hvis du er universitetsstuderende og prøver en dag at opnå noget, er du sandsynligvis en ”klassisist”.

Diversitet – Oprindeligt en sund omgang med mennesker fra forskellige baggrunde. Men for de politisk korrekte betyder dette kvoter for minoriteter og kvinder.

Multikulturalisme – To ting: 1) kvoter og 2) projektionen af venstrefløjspolitik mod uanende tredje verdens samfund og amerikansk minoriteter. Men for at være ægte multikulturel, er det ikke nok at være minoritet eller kvinde, du skal også have den politisk korrekte holdning.
Eksempelvis er cubanere der lever på Cuba og stadigt prøver at kickstarte Castro´s utopiske revolution multikulturelle, men cubanere der lever i Miami, som overvældende føler, at Elian Gonzales ville være bedre tjent med at leve i U.S.A. ikke multikulturelle. Studier i de nordvietnamesiske kommunistiske politiske skrifter ville være en øvelse i multikulturalisme. Studier i vietnamesiske bådflygtninge der undslap og grundlagde et succesfuldt nyt liv i U.S.A., ville ikke multikulturalisme.
At læse bøgerne af Angels Davis, en sort professor der er kommu-radikal feminist, er multikulturelt. At læse bøgerne af Shelby Steel og Thomas Sowell, to sorte professorer der ikke er kommunister og som mener, at ”affirmative action” er en dårlig socialpolitik, er ikke multikulturalisme.

DHEM (Døde, Hvide, Europæiske, Mænd) – Hvide mænd er den politiske korrektheds ekvivalent til Satan. Den politiske korrektheds flok ynder særligt at gå efter fyre som Aristoteles, Platon og Jefferson, som angiveligt skulle være indirekte ansvarlige for al racisme, sexisme og undertrykkelse i den kendte verden. Desværre er ikke alle ”farvede” klar over dette. Da eksempelvis tusindvis af kinesiske studerende døde på Tiananmen-pladsen i 1989, krævende demokrati og frihed, citerede de Thomas Jefferson og fremviste en model af Frihedsgudinden. Den politisk korrekte flok mener, at de skulle have haft travlt med, at studere skrifterne af Marx og Lenin (Marx og Lenin var også hvid fyre, men dette er tilsyneladende ligegyldigt)

Hegemoni – Dette er en del af en politisk teori, baseret på skrifterne af en obskur italiensk marxist ved navn Antonio Gramsci. Den er baseret på den antagelse (sjældent fremlagt som her), at gennemsnitsborgerne er for dumme til at vide hvad der er bedst for dem, og at de ureflekterende vil acceptere hvad end de måtte høre eller læse i nyhederne. Altså kontrollerer folk der kontrollerer nyhederne og andre kulturelle udtryksveje massernes sind – de fattige, arbejderklassen, minoriteterne og kvinderne – og derfor afholder dem fra at starte en revolution og destruere kapitalismen.

Falsk bevidsthed – Et koncept associeret med den marxistiske idé om ”klassebevidsthed”, eller værende loyal overfor din klasse. Det er den mentale tilstand for hvilken fattige folk, kvinder og minoriteter er ofre, når som helst de er narret af hegemoniet påført af DHEM, når de begynder at mene, at det amerikanske samfund måske ikke er så ringe. Essentielt betyder falsk bevidsthed at være fattig og samtidigt ikke værende socialist eller kommunist, værende kvinde og ikke samtidigt radikal feminist, eller værende minoritet og ikke samtidigt hade hvide mennesker.

Forargethed – Den mest frekventielt udtrykte følelsestilstand følt af politisk korrekte folk. Ofte hørt som, ”Jeg er FORARGET over din…bla, bla, bla!”

Womyn – Den politisk korrekte måde at stave ”women”. Det tager ”men” ud af billedet.

Farvede folk – Den politisk korrekte term for etniske minoriteter

Løfte bevidstheden – Transformationen af politisk ukorrekte kvinder og minoriteter til politisk korrekte ”womyn” og farvede folk. Se i Webster´s under ”hjernevask”

Eurocentrisme – Troen på at europæisk inspirerede ideer, mode, kulturer og værdier i mange tilfælde er andre kulturer overlegen. Naturligvis er europæerne eurocentiske, såvel som de fleste amerikanere, canadiere, australiere, flere og flere japanere, indonesere, kinesere, borgere fra flere og flere kommunistiske lande og stort set enhver der har fået den mærkelige idé, at vestligt liberalt demokrati har resulteret i mere frihed og velstand for flere mennesker end en hvilken som helst social bevægelse i verdenshistorien.

Dekonstruktion
En fashionabel akademisk filosofi importeret fra Frankrig. Hovedideen synes at være, at eftersom livet er absurt, så skal filosofi og litteraturprofessorer også være absurde. Dekonstruktion er meget “Politisk Korrekt”, fordi hvis alt er absurd og meningsløst, så giver ingen af DHEM´s skrifter mening (Magna Charta, Declaration of Independence o.s.v.)
Hvis tilstrækkeligt mange mennesker begynder at tro på dette, så er ideen, at de eurocentriske DHEM ikke længere vil have nogen autoritet i sindene på de undertrykte “womyn” og farvede mennesker, der i øjeblikket kontrolleres af de hvide mandlige hegemoni. Så vil bevidstheden løftes til det niveau, hvor de vil blive tilstrækkeligt rasende til at starte en revolution, og der vil derefter ikke være nogen klassisime eller undertrykkelse, og alle vil være sensitive overfor mangfoldighed og mulitikulturalisme, og alle vil være lykkelige og alt vil være rart.

Ligesom det er på Cuba

Nyd semestret, og husk altid: Du er ikke skør….DE ER!