Den Europæiske Union har optrukket retningslinier retningsvisende talsmænd fra at forbinde Islam med terrorisme i deres udtalelser

 

Embedsmænd i Bruxelles har bekræftet eksistensen af en klassificeret håndbog, der tilbyder ”ikke-stødende” fraser til anvendelse i forbindelse med annonceringen af anti-terroristoperationer eller behandle terroristangreb.

 

Bandlyste termer siges at inkludere ”jihad”, ”islamisk” og ”fundamentalistisk”.

 

Hvis vi på noget tidspunkt har behøvet beviser på, at E.U. regeres af vanvittige, forbrydere, plattenslagere og apologeter, så er nye retningslinier retningsvisende talsmænd til undladelse af at forbinde Islam og terrorisme i deres udtalelser, den mest stupide ting den populære alliance endnu har hørt.

 

Er der ingen der har fortalt de ikke-valgte forbrydere der hævdes at styre E.U., at majoriteten af terroristangreb udføres i Islam´s navn.

 

Statistikker fra 1960 til 2006 bekræfter, at 95% af alle terroristangreb er resultatet af Islam. Så hvis kun 20% af muslimer er fundamentalister, så er de 3000% mere voldelige end resten af verden.

 

Dette lille regnestykke fortabes i de hjernedøde embedsmænds hoveder i E.U. Disse er tilsyneladende de samme betonhoveder, der ikke kan kalkulere billioner af skatteyderes penge, der hvert år forsvinder hos korrupte svindlere, når høringskommisionen nægter at underskrive regnskaberne.

 

Men hvis du leder efter et mere analytisk svar, så kan regnestykket gøre op nogenlunde sådan her:

 

 

Der findes mellem 1.2 milliarder og 1.5 milliarder muslimer i verden. Halvdelen af disse er kvinder. Mens en substantiel procentdel af islamiske kvinder støtter jihad, så udføres kun en ud af halvtreds terroristangreb af kvinder. Dette efterlader en mængde terrorister på lidt over 50% af den totale population.

 

Den overvejende del af terroristhandlinger udføres af unge muslimer mellem 15 og 30 år. Denne del dækker omkring halvdelen af den islamiske verdens mandlige befolkning, efterladende os med en potentiel jihad-mængde på 25% af alle muslimer – eller omkring 300 millioner muslimer.

 

Den mest logiske måde at afgøre andelen af muslimer der er salafi/fundamentalister – et forstadie til jihad – er at anskue de seneste valg i islamiske lande. Eksempelvis opnåede den fundamentalistiske gruppe Hamas ved det seneste valg 65% af stemmerne i Palæstina. Det lidt mere sekulære Fatah, i al fald sammenlignet med Hamas, vandt kun 30% af stemmerne.

 

Mens Tyrkiets præsident Ahmed Necdet Sezar er en stemmesluger, så er denne også en fundamentalistisk muslim.  Tyrkiets parlament, der med 70% af stemmerne valgte ham, er skabt som resultatet af et populært mandat, og består overvejende af fundamentalistiske muslimer.

Tyrkiets præmiereminister Recep Tayyip Erdogan er nationens mest populære leder. Han er en dømt forbryder, der mener: ”Moskeer er vore kaserner, domer vore hjelme, minareter vore bajonetter og troende vore soldater”. Han vandt et jordskredsvalg i 2002 – og Tyrkiet menes at være den mest moderate islamiske stat.

 

Det nyligt valgte fundamentalistiske islamiske ”sindstilfælde” der styrer Iran, præsident Mahmoud Ahmadinejad, fik 62% af befolkningens stemmer. Den mest moderate islamiske konkurrent opnåede mindre end 20% af stemmerne. Opfattelsen af at majoriteten af iranere er fjendtlige mod shia-mullah´er, og er garanter mod revolution, er en myte.

 

I Libanon blev politikere begejstrede, da 50,000 mennesker marcherede i støtte for demokratiet. Følgende uge, da 500,000 mennesker protesterede i støtte for Islam (underkastelse), blev andelen af fundamentalistiske muslimer klar.

 

Det seneste valgs islamisk fundamentalistiske kandidater i Irak, de individer der tilhører gejstlige partier, som Islamisk Revolution grundlagt af Ayatollah al-Sistani, vandt 65% af pladserne i det nye parlament.

 

Mens opinionsundersøgelser kan være suspekte, og ofte er mærkede af den måde spørgsmålene stilles på, så er der to der er værd at nævne. Opinionsundersøgelser lavet af den brittiske regering afslører, at 70% af irakerne mener drab på amerikanere retfærdiggøres, noget der er umuligt at retfærdiggøre udenfor det fundamentalistiske Islam´s betingelser. De tiltagende dødstal for amerikanske og brittiske tropper, og den svimlende eskalering af terror i Irak, giver disse tal troværdighed. Undersøgelser lavet i Pakistan, hvor bin Laden opbevares, afslører, at 70% af pakistanernes syn på verdens mest berømte islamiske terrorist, er meget favorabel. Faktisk er navnet Osama blevet det mest populære navn i regionen.

 

Derfor har, baseret på de mest objektive data til rådighed for os, mindst 60% af alle muslimer gennem deres fundamentalistiske stemmemønster potentiale til at blive emner for jihad. Det vil sige, Islam har vokset sig substantielt nærmere Salafi-rødder, og dermed terrorisme, over det seneste årti. Det er sikkert at sige, at der er 750 millioner muslimer, der fundamentalistisk prøver at følge ordrerne fra Allah og Muhammed. Og som fundamentalister er de potentielle emner for jihad.